2006 októberében alakult a zenekar, azzal a szándékkal, hogy minőségi, igényes zenét szolgáltassunk magunknak és a minket körülvevőknek. A kezdés óta nagyon sok bulit és rendezvényt tudunk a hátunk mögött és büszkék vagyunk arra, hogy a helyek 95%-ára visszahívtak minket megrendelőink. Köszönjük!

Játszottunk már: céges partikon, bálon, a 4-es Metro alagútjában, saját klubunkban, a Római parton, esküvőkön, hajón, utcabálon, nagykoncerten, egyetemi gólyabálon, születésnapokon, gimnáziumi suli bulin, szállodákban, stb...

A zenekar életében néhány zenész cserélődött, mire kialakult a stabil megbízható csapat, de ez szerintünk az érés folyamata. Szerencsénkre mindig a javunkra vált a változtatás. Hamarosan saját zeneszámmal örvendeztetjük meg közönségünket és így haladhatunk tovább az álltalunk kijelölt úton.

„Bízunk benne, hogy amit teszünk, az, az embereknek örömet és vidámságot okoz. Valamint reméljük, hogy ezt csak addig fogjuk csinálni, míg ez az állapot fenntartható." - Németh Gábor, zenekarvezető

Németh Gábor - szólóének, vokál, show

Hatalmas feladat a különböző rendezvény típusokon, a vegyes összetételű közönség megénekeltetése és megmozgatása. Eddig úgy néz ki, hogy Gábor állta a sarat. Rendkívül impulzív jelenség és a tánc se áll tőle távol. Napközben a zenekar dolgaival és programszervezéssel foglalkozik.

Harmati Máté - zongora, vokál

Marci, aki nem rég házasodott és a zenekarunk művészeti vezetőjévé nőtte ki magát a hosszú dolgos évek alatt. Ügyes és improvizatív játéka, még a vájt fülű hallgatókat is az asztal alá mossa. Nyugodt, bölcs, tehetséges és kritikus. Jelenleg a Liszt Ferenc ... tanuló. Ha nagy lesz, akkor...

Urbán Marcell - dob, ütős hangszerek

Egyenlőre nem találtuk meg azt a ritmust, amit Marci ne tudna azonnal eldobolni. Az a vicces ebben, hogy ez igaz! Na de ami késik, az nem jön időben. Fiatal zenészünket nem hogy nógatni kell, hanem visszafogni. Ha hagynánk, hogy szabadjára eressze az érzéseit, akkor egy nagy dobhangrobbanás lenne a vége.

Baráth István - basszusgitár

Sokáig gondolkodott rajta, hogy melyik hangszert is válassza. Végül a mély hangú gitár lett nála a befutó. Az emberek ritkán hallják ki hangszerének minden hangját, de az biztos, hogy a teljes lényükkel érzik a brummogó és lélekmelengető ritmust. Kreatív srác, majd koncerten meglátjátok! Jelenleg tanul és ... nek készül.

Viszlai Sándor - gitár

Gitárosunk rengeteg zenében mutatja meg, hogy nem véletlen az, hogy a Next együttes tagja. Hangzatos szólókat és a dalok hangulatát meghatározó pengetéseket köszönhetjük neki. Szerény srácnak tűnik, de ha közelébe mész ....
Manapság zenéléssel keresi a kenyerét.

Matók Ákos - szaxofon

Ha nem tudnánk, hogy ki Ő, akkor biztos Dés László, vagy St. Martin fiának gondolnánk. Tehetséges ügyes zenész és odateszi magát a maximális hangulatért. Fúj, ami a csövön kifér, miközben összetöri a lányok szívét. Ha többet akarsz megtudni róla, akkor szólítsd le és ismerd meg. Jelenleg Szekszárdon lakik és napközben optikusként dolgozik.

Kovács Erika - ének, vokál

Szép külsővel és hanggal áldotta meg a sors. Szerencsés! Házas, de a rendezvényeken mindig akad egy-két ember, aki a lábai előtt hever. Kiegyensúlyozott, aranyos lány. Idegenveze-téssel és angol nyelv tanítással foglalkozik az amúgy sem unalmas életében.

Joó Gergely - Dj., technika

Zenekarunk technikusa, aki mellékállásban "Disc Jockey". Így könnyű! Mondhatnák, de senki nem volt ott, amikor ki kellett fizetni azt a lelépési összeget, amit Hollywood-ban kértek érte. Nyugodt, aranyos és nem úgy öltözik, ahogy a technikusok szoktak.